OPROEP

AVANS HOGESCHOOL

Extra denk- en verbeeldingskracht  voor ondernemers

Werk samen met Avans-studenten aan betekenisvol ondernemen.

Eerlijk en duurzaam zaken doen

Betekenisvol ondernemen gaat over eerlijk en duurzaam zaken doen in een wereld die kampt met serieuze economische, sociale en ecologische uitdagingen. Heb of werk jij voor een bedrijf dat het belangrijk vindt om toekomstbestendig te ondernemen, dan kun je samen met ouderejaars studenten van Avans Hogeschool ontdekken hoe je dat het beste kunt doen.

Een groep van vijf studenten werkt gedurende achttien weken met je samen, van september 2019 tot en met januari 2020. Ze onderzoeken eerst grondig op welke wijze jij het beste invulling kan geven aan betekenisvol ondernemen in jouw specifieke bedrijfssituatie. Vervolgens zetten jullie samen de eerste concrete stap, als jij dat wilt.

Gedurende het hele traject – hun minor – volgen de studenten ondersteunende masterclasses en workshops bij experts binnen en buiten Avans. Ze worden bovendien intensief begeleid door docenten van Avans. Als ondernemer kan je eveneens deelnemen aan de masterclasses en workshops. De studenten presenteren aan het eind van deze minor hun bevindingen, adviezen, ondernomen acties en eventuele producten.

Vragen die je zult tegenkomen, zijn:

  • wat kan betekenisvol ondernemen voor mij betekenen? Is het wel iets voor mij;
  • hoe kan ik als ondernemer inhoud en vorm geven aan deze wijze van zakendoen;
  • welke eerste stappen kan ik hierin zetten;
  • wat betekent dit voor mijn bedrijfsvoering?

Info & Aanmelden

Deelnemen aan deze minor kost jou geen geld. Wel vraagt Avans Hogeschool een actieve betrokkenheid van jou en eventuele collega’s. De studenten voeren geen opdracht voor je uit. Ze werken samen met jou aan de ontwikkeling van jouw bedrijf. Hoe waardevol deze samenwerking uitpakt, is mede afhankelijk van jouw eigen inbreng.

Heb je interesse in deelname aan deze minor of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Jun Swagemakers, Minorcoördinator, Academie voor Algemeen en Financieel Management via jjm.swagemakers@avans.nl of Kaj Morel, Lector New Marketing, Expertisecentrum Sustainable Business, via kpn.morel@avans.nl.