Neem contact op en…

… bouw mee

Iedereen is op de een of andere manier creatief begaafd. De een heeft een rijke verbeelding. De ander onderzoekt, experimenteert en creëert. Vraag is hoe ieders creatieve potentieel tot bloei komt. Wij geloven dat je daar een gezond klimaat voor nodig hebt. Oftewel, een goede voedingsbodem, zoals voldoende tijd en aandacht. Ook genoeg draagvlak hoort daarbij. Dat wil zeggen dat ouders, docenten en werkgevers creatieve groei toejuichen en faciliteren. Tot slot moet je natuurlijk zelf aan de slag. Per slot van rekening baart oefening kunst.

… word ook wet-houder

Draag jij de Wet op behoud van creativiteit ook op handen, net als wij? Vind jij een goed klimaat voor creativiteit in Nederland ook belangrijk? Geloof jij, net als wij, dat we dat klimaat zélf een boost kunnen geven? Laten we dan samen de schouders zetten onder deze belangrijke missie en … word lid! Het lidmaatschap werkt twee kanten op. Enerzijds ondersteun je de beweging waarmee we het belang van creativiteit uitdragen, anderzijds vind je er een netwerk van mensen die allen in de praktijk werken met of vanuit creativiteit. We vormen daarmee een bron aan ervaring, waardevolle contacten en volop inspiratie voor persoonlijke carrières, organisatieontwikkeling en de aanpak van ‘wicked problems’.

Je kunt rekenen op spraakmakende bijeenkomsten op smaakmakende locaties, op slimme denktanksessies rondom vraagstukken in (jouw) organisatie en samenleving, en op een hartstochtelijke lobby voor creativiteit als onmisbare vaardigheid. Het kost je € 150,- per jaar en een dagdeel inzet, bijvoorbeeld in de vorm van het verzorgen van een activiteit of het beschikbaar stellen van ruimte. Organisaties betalen een bedrag tussen de € 350,- en € 950,- afhankelijk van hun omvang. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op voor meer informatie, via contact@wetopbehoudvancreativiteit.nl

Blijf op de hoogte!

We delen ons nieuws via de LinkedIn-groep Wet op behoud van creativiteit. Ook versturen we regelmatig nieuwsbrieven, onder meer over de Wet in uitvoering, onze activiteitenagenda.

Wil je contact met het projectteam van Wet op behoud van creativiteit, mail dan met contact@wetopbehoudvancreativiteit.nl.

LinkedIn-groep

Aanmelden nieuwsbrief