12 JUNI 2019

CITY OF IMAGINEERS

Imagineers Inspired

City of Imagineers nodigt je uit voor een avondje inspiratie om je creativiteit te prikkelen.

Een ‘tussen kunst en kitsch-achtige’ talkshow   

City of Imageneers introduceert ‘Imagineers Inspired’, een mix van inspiratie en netwerken in een tussen kunst en kitsch-achtige talkshowsetting.

Nieuwsgierigheid naar andermans passie en drijfveren is er altijd. De talkshow Imagineers Inspired maakt ieders inspirerende creativiteit op een andere manier zichtbaar. Woensdagavond 12 juni is de eerste editie en iedereen die geïnspireerd wil worden en nieuwe contacten op wil doen, is van harte welkom.

Om de creatieve hoofden wat meer te prikkelen, heeft City of Imagineers Jochem Nooyen als host uitgenodigd: deze acteur, illusionist en mind influencer koppelt interviews aan korte, interactieve, psychologische scènes met het publiek. Jochem maakt van deze avond een interactieve show!

Tijdens deze eerste editie zijn er drie bijzondere sprekers. Een creatieve onderneemster, een Bredase wereldkampioen en een Brabantse creatieve wettenmaker.

Natuurlijk wordt de nodige inspiratie gecombineerd met een flinke dot netwerkgelegenheid.

Terugblik

Wet-houder Marnix van de Vijver van City of Imagineers blikt terug: “Super avond, Imagineers inspired #1, met op het podium wereldkampioen MMA Pieter Buist (ook erg gezellige vent om mee te kletsen, haalde tot voor kort de vuilnis op in onze wijk), specialist in veranderingsprocessen Fran Bambust, illusionist & mindf***er Jochem Nooyen en the one and only oprichter van De wet op behoud van creativiteit Henri Swinkels.”